csmepuletgepeszet.hu

Megbízható villanyszerelő, biztonságos otthon

Megbízható villanyszerelő szakemberként emberközeli bánásmóddal dolgozunk bojler meghibásodások kijavításán, elektromos zárlatok megszüntetésén és elavult villamos rendszerek korszerűsítésén. Így az egész család ismét nyugodtan és biztonságban élheti mindennapjait, alacsonyabb havi rezsi számlával.

Elromlott a bojler, elavult a villamos rendszer? Nincs áram, magas a rezsi?

A családban mindenki ideges, mert nem tudjátok rendesen használni a fürdőt vagy a konyhát, ezért máshogy kell megoldani a tisztálkodást és a főzést. Az áram hiánya, teljesen kizár a megszokott életritmusotokból. A korszerűtlen villamos rendszer fenntartása veszélyes, ráadásul anyagilag is megterhelő az egész család számára.

Megszűnik a probléma és visszatérnek a komfortos mindennapok

Kevesebb Stressz

A jól működő bojlernek köszönhetően csökken a feszültség és kevesebb stressz lesz a családban.

Nagyobb Biztonság

Nagyobb lesz a biztonság és visszatér a megszokott életritmus, mivel a korszerűsített villamos hálózatnak hála, megszűnnek az elektromos zárlatok.

Alacsonyabb Rezsi

Gazdaságos lámpákat és megfelelő szerelvényeket szerelünk be, így alacsonyabb lesz a havi rezsiszámla, csökken a család anyagi terhelése.

Nyugati precizitást nyújtunk a Magyar Tenger partján

Profi hozzáállással és megkérdőjelezhetetlen szakértelemmel végzünk minden ránk bízott munkát. A hosszan tartó megoldásokban hiszünk, ezért csak is kiváló minőségi anyagokat használunk. Nálunk nincsenek rejtett költségek vagy váratlan meglepetések. Siófok és 40km-es körzetén belül dolgozunk. (Társasházi és nagyobb projektek esetében távolabb is kiszállunk.)

Megbízható szakembereink szombaton is dolgoznak

Fix nyitvatartással nem rendelkezünk, hiszen pontosan tudjuk, hogy vannak olyan helyzetek, amelyek nem várhatnak napokig. Tízéves tapasztalattal a hátunk mögött, nincs lehetetlen megbízás számunkra. Ha a feladat úgy kívánja mi szombaton is munkához látunk, így segítünk minél hamarabb megoldani a problémádat.

SOS helyzetekben is számíthatsz ránk

SOS helyzetekben is nyugodtan számíthatsz ránk, amikor a munka természetéből fakadóan nem várhat sem órákat, sem napokat. Beülünk az autóba, elfordítjuk a slusszkulcsot és meg sem állunk addig, amíg elérünk hozzád, hogy segíteni tudjunk neked. Akár pár órán belül a helyszínen vagyunk.

Emberközeli bánásmódban és valódi megbecsülésben részesítünk

Azt kapod, amiben megegyezünk, nincsenek rejtett költségek vagy váratlan meglepetések. Korrekt árakon dolgozunk, nem számlázunk indokolatlanul. Ennek köszönhetően együttműködéseink jó hangulatban és kölcsönös megértésben telnek.

Tartós és korrekt megoldásért bátran fordulj hozzánk!

10 év szakmai tapasztalat és az igények folyamatos figyelembevétele

Csizmazia Martin vagyok, 10 éve dolgozom épületgépész technikusként. A víz-, gáz-, fűtésszerelés mellett, 8 éve gépi földmunkával is foglalkozom. Az elmúlt 10 évben számtalan fűtésrendszert építettem ki és dolgoztam 23 lakásos társasház teljes épületgépészeti kivitelezésén is. Csapatommal mindennap azon dolgozunk, hogy a munkavégzés gyors, folyamatos és hatékony legyen.

2022 tavaszán csatlakozott hozzánk saját csapatával Kovács Zoltán a KZT Gépészet tulajdonosa. Zoltán épületgépész és villanyszerelő is egyben. A két csapat egyesülésének hála, ma már nem csak víz, -gáz, -fűtés szerelésben és gépi földmunkában tudjuk teljesíteni ügyfeleink kéréseit, hanem villanyszerelésben is állunk rendelkezésre.

Együttműködés 4 egyszerű lépésben

1. Kapcsolatfelvétel

Írj nekünk az űrlapon vagy hívj minket telefonon!

2. Egyeztetés

Egyeztetjük az igényeidet, amit egy helyszíni bejárás során véglegesítünk.

3. Árajánlatadás

Kiszámoljuk mennyibe kerül a munka és egyedi árajánlatot kapsz.

4. Kivitelezés

Kivitelezzük, amiben közösen megegyezünk.

Hívj minket most és szüntesd meg a problémát még ma!

Tisztaságot hagyunk magunk után, hogy neked ne kelljen a romeltakarítással bajlódnod.

Megtanítjuk neked, hogyan tudod karbantartani a megjavított vagy felépített rendszeredet.

Megbízható, helyi anyagbeszállítókkal dolgozunk együtt, így neked nem kerül extra kiadásba a legjobb anyagok beépítése.

Saját raktárkészletünk van, ami SOS helyzetek esetén rendkívül hasznos, főleg hétvégén, amikor a legtöbb forgalmazó zárva tart.

Írj nekünk az űrlapon és felvesszük veled a kapcsolatot!