csmepuletgepeszet.hu

Tapasztalt fűtésszerelő, jólműködő családi ház

Tapasztalt fűtésszerelő szakemberként emberközeli bánásmóddal dolgozunk elromlott radiátorok, rosszul működő padlófűtések megjavításán és elavult fűtési rendszerek korszerűsítésén. Így az egész család ismét nyugodtan élheti mindennapjait, alacsonyabb havi rezsi számlával.

Rossz a radiátor, elavult a fűtési rendszer? Nincs fűtés a házban, penészednek a falak, magas a rezsi?

A családban mindenki ideges, mert a téli hónapokban egy fűtetlen lakásban könnyű megfázni. A penészedő falak nem csak csúnyák, de hosszú távon egészségügyi problémákat is okoznak. A korszerűtlen fűtési rendszer fenntartása pedig anyagilag megterhelő az egész család számára.

Megszűnik a probléma és visszatérnek a nyugodt mindennapok

Nagyobb Nyugalom

A családba visszatér a nyugalom, mivel a lakás nem fog kihűlni, nem fagynak el a csövek, így boldogság és elégedettség járja át az otthon falait.

Megszűnő Penész

Megszűnik a penész, mivel nem alakul ki nyirkosság hála annak, hogy a padlófűtést átmossuk és a beragadt szelepet kijavítjuk.

Alacsonyabb Rezsi

Korszerűsítjük a fűtés hálózatot, a havi rezsiszámla alacsonyabb lesz, így csökken a család anyagi terhelése.

Nyugati precizitást nyújtunk a Magyar Tenger partján

Profi hozzáállással és megkérdőjelezhetetlen szakértelemmel végzünk minden ránk bízott munkát. A hosszan tartó megoldásokban hiszünk, ezért csak is kiváló minőségi anyagokat használunk. Nálunk nincsenek rejtett költségek vagy váratlan meglepetések. Siófok és 40km-es körzetén belül dolgozunk. (Társasházi és nagyobb projektek esetében távolabb is kiszállunk.)

Megbízható szakembereink szombaton is dolgoznak

Fix nyitvatartással nem rendelkezünk, hiszen pontosan tudjuk, hogy vannak olyan helyzetek, amelyek nem várhatnak napokig. Tízéves tapasztalattal a hátunk mögött, nincs lehetetlen megbízás számunkra. Ha a feladat úgy kívánja mi szombaton is munkához látunk, így segítünk minél hamarabb megoldani a problémádat.

SOS helyzetekben is számíthatsz ránk

SOS helyzetekben is nyugodtan számíthatsz ránk, amikor a munka természetéből fakadóan nem várhat sem órákat, sem napokat. Beülünk az autóba, elfordítjuk a slusszkulcsot és meg sem állunk addig, amíg elérünk hozzád, hogy segíteni tudjunk neked. Akár pár órán belül a helyszínen vagyunk.

Emberközeli bánásmódban és valódi megbecsülésben részesítünk

Azt kapod, amiben megegyezünk, nincsenek rejtett költségek vagy váratlan meglepetések. Korrekt árakon dolgozunk, nem számlázunk indokolatlanul. Ennek köszönhetően együttműködéseink jó hangulatban és kölcsönös megértésben telnek.

Tartós és korrekt megoldásért bátran fordulj hozzánk!

10 év szakmai tapasztalat és számtalan kiépített fűtésrendszer

Csizmazia Martin vagyok, 10 éve dolgozom épületgépész technikusként. A víz-, gáz-, fűtésszerelés mellett, 8 éve gépi földmunkával is foglalkozom. Az elmúlt 10 évben számtalan fűtésrendszert építettem ki és dolgoztam 23 lakásos társasház teljes épületgépészeti kivitelezésén is. Csapatommal mindennap azon dolgozunk, hogy a munkavégzés gyors, folyamatos és hatékony legyen.

2022 tavaszán csatlakozott hozzánk saját csapatával Kovács Zoltán a KZT Gépészet tulajdonosa. Zoltán épületgépész és villanyszerelő is egyben. A két csapat egyesülésének hála, ma már nem csak víz, -gáz, -fűtés szerelésben és gépi földmunkában tudjuk teljesíteni ügyfeleink kéréseit, hanem villanyszerelésben is állunk rendelkezésre.

Együttműködés 4 egyszerű lépésben

1. Kapcsolatfelvétel

Írj nekünk az űrlapon vagy hívj minket telefonon!

2. Egyeztetés

Egyeztetjük az igényeidet, amit egy helyszíni bejárás során véglegesítünk.

3. Árajánlatadás

Kiszámoljuk mennyibe kerül a munka és egyedi árajánlatot kapsz.

4. Kivitelezés

Kivitelezzük, amiben közösen megegyezünk.

Hívj minket most és szüntesd meg a problémát még ma!

Tisztaságot hagyunk magunk után, hogy neked ne kelljen a romeltakarítással bajlódnod.

Megtanítjuk neked, hogyan tudod karbantartani a megjavított vagy felépített rendszeredet.

Megbízható, helyi anyagbeszállítókkal dolgozunk együtt, így neked nem kerül extra kiadásba a legjobb anyagok beépítése.

Saját raktárkészletünk van, ami SOS helyzetek esetén rendkívül hasznos, főleg hétvégén, amikor a legtöbb forgalmazó zárva tart.

Írj nekünk az űrlapon és felvesszük veled a kapcsolatot!