csmepuletgepeszet.hu

Megbízható szakértelem, jólműködő társasházak

Megbízható szakemberként emberközeli bánásmóddal és tapasztalt csapattal dolgozunk meglévő társasházak és ipari létesítmények épületgépészeti korszerűsítésén, valamint az újépítésű társasházak és ipari létesítmények épületgépészeti kialakításán.

Meglévő társasházak és ipari létesítmények épületgépészeti korszerűsítése

Régi és lyukas a strang, csöpög a víz, leázik a plafon? Elavultak a vízórák?

A felesleges csöpögés és vízfolyás mindig extra költséget és fejfájást jelent a társasház számára. Amikor leázik a plafon az szintén extra költség és felesleges idegeskedés. Ha a régi strang nem lyukas, akkor pedig könnyen eldugul a rozsdától vagy más anyagoktól, ami szintén problémákhoz vezet. Az elavult vízórákon az óraállás bediktálás sok időt vesz igénybe, 2022-ben ez hatékonytalan.

Elhárul a probléma és megszűnnek az extra költségek

Nincs több extra költség

A strang nem lyukas többé, megszűnik a csöpögés, a felesleges vízfolyás, nincs több extra költség, hála a teljes strang cserének. Nálunk nincsen javítás csak csere.

Kevesebb stressz

A hibás strang szakasz cseréje után nem ázik le a plafon, így kevesebb stressz lesz és az extra költségek is megszűnnek.

Jól működő rendszerek

Rozsdától, más anyagoktól és dugulásoktól mentesen, jól működik a strang.

Nagyobb Hatékonyság

A digitális vízóráknál nincs bediktálás, a működés így idő és energiatakarékos, ami nagyobb hatékonyságot eredményez.

Újépítésű társasházak és ipari létesítmények épületgépészeti kialakítása

Nincs strang, gépészeti kiállás, kazánház? Felszeretlenek a szaniterek és a szerelvények?

Még csak a falak állnak, nincsenek meg a kiállások a mosógéphez, a mosogatóhoz, a kézmosóhoz és a WC-hez sem. Nincs felépítve a kazánház, ami a hűtés-fűtésért, és hideg-melegvízért felelős. Hiányzik a szaniterek és a szerelvények felszerelése, szintebállítása és beépítése. Még nem teljesen összkomfortos az épület.

Kiépülnek a rendszerek és összkomfortos lesz az épület

Elkészült Kiállások

Elkészülnek a gépészeti kiállások: mosógép, mosogató, kézmosó, WC, stb.

Kiépült Rendszerek

Kiépül a kazánház, telepítésre kerül a hőszivattyús rendszer, ami a hűtés-fűtésért és a hideg-melegvízért felelős.

Teljes Rendszer

Kiépül a teljes strang (gerincvezeték) rendszer.

Teljes Összkomfort

Teljesen összkomfortos lesz az épület, a közműbekötések előkészítésétől a végső szerelvényezésig minden a helyére kerül.

Nyugati precizitást nyújtunk a Magyar Tenger partján

Profi hozzáállással és megkérdőjelezhetetlen szakértelemmel végzünk minden ránk bízott munkát. A hosszan tartó megoldásokban hiszünk, ezért csak is kiváló minőségi anyagokat használunk. Nálunk nincsenek rejtett költségek vagy váratlan meglepetések. Siófok és 40km-es körzetén belül dolgozunk. (Társasházi és nagyobb projektek esetében távolabb is kiszállunk.)

Megbízható szakembereink szombaton is dolgoznak

Fix nyitvatartással nem rendelkezünk, hiszen pontosan tudjuk, hogy vannak olyan helyzetek, amelyek nem várhatnak napokig. Tízéves tapasztalattal a hátunk mögött, nincs lehetetlen megbízás számunkra. Ha a feladat úgy kívánja mi szombaton is munkához látunk, így segítünk minél hamarabb megoldani a problémádat.

SOS helyzetekben is számíthatsz ránk

SOS helyzetekben is nyugodtan számíthatsz ránk, amikor a munka természetéből fakadóan nem várhat sem órákat, sem napokat. Beülünk az autóba, elfordítjuk a slusszkulcsot és meg sem állunk addig, amíg elérünk hozzád, hogy segíteni tudjunk neked. Akár pár órán belül a helyszínen vagyunk.

Emberközeli bánásmódban és valódi megbecsülésben részesítünk

Azt kapod, amiben megegyezünk, nincsenek rejtett költségek vagy váratlan meglepetések. Korrekt árakon dolgozunk, nem számlázunk indokolatlanul. Ennek köszönhetően együttműködéseink jó hangulatban és kölcsönös megértésben telnek.

Tartós és korrekt megoldásért bátran fordulj hozzánk!

10 év szakmai tapasztalat, többezer megjavított vízvezeték rendszer

Csizmazia Martin vagyok, 10 éve dolgozom épületgépész technikusként. A víz-, gáz-, fűtésszerelés mellett, 8 éve gépi földmunkával is foglalkozom. Az elmúlt 10 évben többezer csöpögő csapot szereltem meg és dolgoztam 23 lakásos társasház teljes épületgépészeti kivitelezésén is. Csapatommal mindennap azon dolgozunk, hogy a munkavégzés gyors, folyamatos és hatékony legyen.

2022 tavaszán csatlakozott hozzánk saját csapatával Kovács Zoltán a KZT Gépészet tulajdonosa. Zoltán épületgépész és villanyszerelő is egyben. A két csapat egyesülésének hála, ma már nem csak víz, -gáz, -fűtés szerelésben és gépi földmunkában tudjuk teljesíteni ügyfeleink kéréseit, hanem villanyszerelésben is állunk rendelkezésre.

Együttműködés 4 egyszerű lépésben

1. Kapcsolatfelvétel

Írj nekünk az űrlapon vagy hívj minket telefonon!

2. Egyeztetés

Egyeztetjük az igényeidet, amit egy helyszíni bejárás során véglegesítünk.

3. Árajánlatadás

Kiszámoljuk mennyibe kerül a munka és egyedi árajánlatot kapsz.

4. Kivitelezés

Kivitelezzük, amiben közösen megegyezünk.

Hívj minket most és szüntesd meg a problémát még ma!

Tisztaságot hagyunk magunk után, hogy neked ne kelljen a romeltakarítással bajlódnod.

Megtanítjuk neked, hogyan tudod karbantartani a megjavított vagy felépített rendszeredet.

Megbízható, helyi anyagbeszállítókkal dolgozunk együtt, így neked nem kerül extra kiadásba a legjobb anyagok beépítése.

Saját raktárkészletünk van, ami SOS helyzetek esetén rendkívül hasznos, főleg hétvégén, amikor a legtöbb forgalmazó zárva tart.

Írj nekünk az űrlapon és felvesszük veled a kapcsolatot!